Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل بانک کشاورزی از پرداخت۵۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه از سوی این بانک به بیش از ۲۰۰ هزار متقاضی از ابتدای سال گذشته تا پایان مهرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، روح اله خدارحمی در دیدار با جمعی از نمایندگان مجلس ضمن تبریک روز مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی در ساختار نظام مقدس جمهوری اسلامی جایگاه و نقش بسیار با اهمیتی دارد تا جایی که حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی فرمودند مجلس در رأس همه امور است و مجلس پایگاه اساسی نظام و مردم و مایه حضور و مشارکت واقعی مردم در تصمیم گیری‌ها و مظهر اراده ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: بدون شک مجلس در راس همه امور است و لاجرم برای حفظ این جایگاه والا و رفیع، وظیفه خطیری بر دوش یکایک نمایندگان مجلس به مثابه عصاره‌های فضایل این ملت استوار است.

خدارحمی ضمن اظهار خرسندی از رشد ۸.۸ درصدی ارزش افزوده بخش کشاورزی و رشد ۱.۱ درصدی تولید ناخالص داخلی بدون نفت در سال ۱۳۹۸، به سهم ۹ درصدی بخش کشاورزی از تولید ناخالص داخلی و سهم ۷۱ درصدی  بانک کشاورزی در پرداخت تسهیلات به بخش کشاورزی اشاره کرد و بخش کشاورزی را یکی از ارکان تاب آوری و مقاومت کشور در برابر هجمه‌های دشمنان دانست.

مدیر عامل بانک کشاورزی با اشاره به رشد پرداخت تسهیلات در بانک کشاورزی گفت: در سال ۹۸ شاهد تحقق برنامه ۱۰۲ درصدی بودیم و در نیمه سال ۹۹ نیز تقریبا نیمی از برنامه سال جاری محقق شده است.

وی افزود: همچنین در زمینه عاملیت خرید تضمینی گندم، به رغم مشکلات موجود، امسال به موقع توانستیم وجوه گندم را به کشاورزان پرداخت کنیم که بسیار موفقیت ارزنده‌ای بوده است.

مدیرعامل بانک کشاورزی تاکید کرد: در زمینه توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، تمام ماشین آلات لازم در بخش کشاورزی با تأمین اعتبار از طرف بانک و ۲۰ درصد سهم متقاضی تامین می‌شود و هیچ تقاضایی بدون پاسخ نمی‌ماند به ویژه این توفیق در زمینه توسعه مکانیزاسیون کشت برنج بسیار اثرگذار بوده است.

خدارحمی امهال مطالبات بانک از کشاورزان خسارت دیده و اجرای بند «خ» و بند «ل» و همچنین بخشودگی دیرکرد بدهکاران را  از دیگر اقدامات حمایتی بانک کشاورزی عنوان کرد و گفت: اگرچه این موضوع مستلزم صرف نظر کردن بانک از بخشی از درآمدهای خود بوده، لیکن برای کمک به بخش کشاورزی به نحو احسن اجرا شده است.

خدارحمی با اشاره به اینکه «کشاورز کارت» برای تامین نقدینگی برای فصل کاشت در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد، افزود: در این کارت منابعی برای خرید نهاده در اختیار کشاورزانی که محصولات استراتژیک مانند گندم، جو و دانه‌های روغنی تولید می‌کنند، قرار می‌گیرد و به ازای هر هکتار زراعت دو میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

به گفته مدیر عامل بانک کشاورزی سقف در نظر گرفته شده برای پرداخت تسهیلات از طریق «کشاورز کارت»، ۲۰ میلیون تومان است.

مدیرعامل بانک کشاورزی با اشاره به اینکه در بانک سعی شده است در حداقل زمان «کشاورز کارت» در اختیار کشاورزان قرار گیرد، گفت: نرخ تسهیلاتی که از طریق این کارت پرداخت می‌شود، ۱۲ درصد در سال و مدت باز پرداخت یک ساله بوده که در مقایسه با نرخ تسهیلات عادی یعنی ۱۸ درصد، نرخ مناسبی است.

وی افزود: بانک کشاورزی از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا پایان مهر ماه سال جاری بیش از ۵۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان پرداخت کرده است.

خدارحمی اظهار داشت: این میزان تسهیلات به بیش از ۲۰۰ هزار نفر از متقاضیان شامل قرض الحسنه ازدواج، تسهیلات اشتغالزایی مدد جویان و کارفرمایان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی، کمک به سیل زدگان پرداخت شده است.

 احمد دنیامالی نماینده بندر انزلی استان گیلان، علیرضا شهبازی نماینده نهاوند، حجت الاسلام والمسلمین نصرالله پژمان فر نماینده مشهد و کلات، سید مهدی فرشادان نماینده سنندج و دیواندره ، جعفر قادری نماینده شیراز و زرقان ، حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی نماینده مردم اردبیل، نمین و سرعین  در این دیدار حضور داشتند.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس مجلس بانک کشاورزی بخش کشاورزی قرض الحسنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۵۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد