Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانپور معماریان روزیکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگارایرنا افزود: کارت‌های اعتباری "کشاورز کارت" تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال با کارمزد ۱۲ درصد و بازپرداخت یک ساله با تایید سازمان جهادکشاورزی خوزستان به کشاورزان استان اعطا می‌شود.
وی با بیان اینکه ثبت نام ازطریق سامانه سیتا برای دریافت کشاورز کارت حذف شده است افزود: همه بهره برداران و کشاورزان استان که اسامی آنان در سامانه "پهنه بندی" سازمان جهادکشاورزی استان قرار دارند می‌توانند برای دریافت کشاورز کارت به شعب بانک کشاورزی در سراسر خوزستان مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر شعب بانک کشاورزی خوزستان در ادامه با بیان اینکه تاکنون ۳۰۰ فقره کشاورز کارت صادر شده است ابراز امیدواری کرد تا پایان دی ماه امسال همه کشاورزانی که در زمینه کشت سه محصول گندم، کلزا و جو فعالیت دارند کارت اعتباری خود را دریافت کنند.
معماریان افزود: احتمال دارد این تسهیلات اعتباری سال آینده به سایر کشاورزان و باغداران خوزستانی پرداخت شود تا زمینه برای توسعه کشاورزی و ایجاد اشتغال فراهم شود.

این نخستین بار است که کشاورز کارت برای حمایت از کشت محصولات راهبردی در خوزستان صادر می‌شود.
بر اساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، سال زراعی جاری حدود ۵۶۰ هزار هکتار گندم آبی و دیم، ۸۰ هزار هکتار دانه روغنی کلزا و ۲۰ تا ۲۵ هزار هکتار جو زیرکشت قرارمی‌گیرد.
استان خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۲ میلیون تن محصولات زراعی، باغی، شیلات، دام و عسل به ارزش ۲۹۰ هزار میلیارد ریال حدود ۱۵ درصد کل محصولات کشاورزی کشور را تولید می‌کند.
خوزستان پارسال برای پنجمین سال متوالی با خرید تضمینی ۱.۲ میلیون تن گندم مقام اول و خرید ۷۸ هزار تن دانه روغنی مقام دوم کشوی را کسب کرد.

برچسب‌ها بانک کشاورزی اختصاصی ایرنا کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بانک کشاورزی اختصاصی ایرنا کشاورزی بانک کشاورزی اختصاصی ایرنا کشاورزی اخبار کنکور کشاورز کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۰۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست امور آب و فاضلاب گچساران گفت: خط انتقال برق ایستگاه های پمپاژ این شهرستان بر اثر طوفان و بارندگی سیل آسای روز گذشته دچار مشکل شده و هم اکنون آب شهر دوگنبدان قطع شده است.

خسرو افشین پور افزود: این ایستکاه های پمپاژ آب بیش از ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت شهر دوگنبدان را تامین می کند.

وی بیان کرد: ایستگاه های پمپاژ آب سعادت‌آباد لیشتر، تنگ باشت، آبشیرین و امامزاده جعفر بر اثر بارندگی دچار خسارت شدند.

افشین پور ادامه داد: این ایستگاه ها آب مناطق کارکنان، رزمندگان، آبگرمو، کوی شهید فهمیده، باغ فردوس و سه راهی ،سطح شهر، گلستان، رادک، بهارستان، شهرک نفت و .... را تامین می کند.

وی تصریح کرد: هم اکنون چهار گروه عملیاتی از شرکت برق و آب فاضلاب گچساران در حال تعمیر این ایستگاه های پمپاژ هستند.

افشین پور ضمن عذرخواهی از مشترکان به واسطه قطعی آب شهر دوگنبدان گفت: مشترکان در مصرف آب صرفه جویی کنند و تلاش می شود هر چه سریعتر این مشکل برطرف جریان آب در شبکه ها برقرار شود.

بیش از ۳۹ هزار انشعاب آب آشامیدنی در شهر دوگنبدان و ۹ هزار انشعاب در روستاهای این شهرستان وجود دارد.

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران
  • سامانه بارشی جدید در راه جنوب غرب خوزستان 
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد