Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده درود و ازنا در مجلس گفت: با توافق انجام شده به ازای هر هکتار زراعت دو میلیون تومان تسهیلات به کشاورزان پرداخت می‌شود که از طریق کشاورز کارت و با سود ۱۲ درصد و با مدت باز پرداخت یکسال خواهد بود. - اخبار سیاسی -

حسین گودرزی نماینده درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه کشاورزان، جهادگران عرصه تولید هستند و امروز هم در شرایط مواجهه کشور با تحریم‌های ظالمانه با حضور در میدان جهش تولید، امنیت غذایی کشور را تامین می‌کنند، گفت:با نظر به آنکه کشاورزی محور توسعه دو شهرستان دورود و ازناست باید مسئولان این بخش اهتمام ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی از اهتمام فعالان این عرصه که با اقدامات جهادگرانه در خدمت مردم هستند؛ از تلاش های کشاورزان در ایام شیوع کرونا و اهتمام آنان در بر عهده گرفتن تأمین امنیت غذایی قدردانی و یکی از مهمترین مولفه‌های اساسی در عرصه استقلال اقتصادی کشور را بخش کشاورزی عنوان و بیان کرد: کیفیت زندگی مردم تا حد زیادی به نوع کارکرد و عملکرد متولیان و فعالان این بخش بستگی دارد و تقریباً می‌توان گفت هیچ حوزه‌ای یافت نمی شود که از نوع عملکرد بخش کشاورزی متاثر نباشد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود مشکلاتی در بخش کشاورزی، افزود: بهره‌گیری از دانش و فناوری می‌تواند یاریگر این حوزه باشد و در این میان شرکت های دانش بنیان در هوشمندسازی و تکمیل زنجیره های تولید در بخش کشاورزی، نقش بسزایی دارند که باید از آنها حمایت شود.

نماینده دورود و ازنا با یادآوری عنوان جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری برای سال جاری، ادامه داد: با بهره‌گیری از فرصت اقتصاد مقاومتی در جهت رشد و توسعه بخش کشاورزی، باید بانک اطلاعاتی در خصوص پروژه‌های قابل واگذاری به سرمایه گذاران تهیه و در این عرصه گام هایی جدی و عملیاتی برداشته شود.

وی ضمن تقدیر از عملکرد بانک کشاورزی، گفت: باید تلاش کنیم از طرح های صنایع تبدیلی و تکمیلی که موجب ارزش افزوده و افزایش درآمد کشاورزان می شود، حمایت کنیم.

عضو ناظر مجلس در شورای مدیریت و سرمایه انسانی کشور بیان داشت: طرح  "کشاورز کارت" که جهت خرید نهاده‌های کشاورزی به صورت تسهیلات به مبلغ حداکثر 200 میلیون ریال و با نرخ سود 12 درصد به کشاورزان از سوی بانک کشاورزی در حال اجراست، می تواند تا حدی مشکل گرانی نهاده های کشاورزی را جبران کند.

این نماینده مجلس در دوره یازدهم در این خصوص گفت: در نشستی با روح اله خدارحمی مدیرعامل بانک کشاورزی کشور برگزار گردید، وی درباره  صدور کشاورز کارت برای کشاورزان دو شهرستان دورود و ازنا بدون محدودیت قول مساعد داد.

وی در خصوص این کارت بیان کرد: در این کارت منابعی برای خرید نهاده در اختیار کشاورزانی که محصولات استراتژیک مانند گندم، جو، دانه‌های روغنی و... تولید می‌کنند، قرار می‌گیرد و از همین هفته در شعب بانک‌های کشاورزی قابل دریافت است.

نماینده دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به ازای هر هکتار زراعت دو میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و سقف در نظر گرفته شده برای پرداخت تسهیلات از طریق  کشاورز کارت 20 میلیون تومان و سود آن 12 درصد و مدت باز پرداخت آن یکساله است که در مقایسه با نرخ تسهیلات عادی یعنی 18 درصد، نرخ مناسبی است.

وی افزود: طی پیگیری های صورت گرفته از سوی بانک کشاورزی از سال 1398 تا پایان شش ماه نخست سال 1399بیش از 80 تسهیلات از طریق بند ب تبصره 16 به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، بیش از 260 تسهیلات از طریق خط اعتباری مکانیزاسیون شامل تراکتور، کمباین و ماشین آلات کشاورزی، بیش از 560 تسهیلات از طریق خط اعتباری حوادث غیرمترقبه شامل سیل و زلزله و... در دو شهرستان حوزه انتخابیه بنده پرداخت گردیده که در مجموع از طریق تمامی پرداخت های تسهلات بانک کشاورزی و طرح های افتتاح شده از طریق این بانک شامل گلخانه و پرورش گاو شیری و پرواربندی گوساله و پرورش ماهیان خاویاری و...، از سال 1398 الی شش ماه نخست سال 1399 زمینه اشتغال بیش از 600 نفر در دوشهرستان دورود و ازنا فراهم شده است.

گودرزی خاطرنشان کرد: همچنین طی پیگیری های صورت گرفته در حوزه وصول مطالبات و بخشودگی دیرکرد های کشاورزان حوزه انتخابیه بنده از طریق بند (خ) ماده 33 برنامه پنج ساله ششم توسعه بیش از یک هزار پرونده، از طریق بند (ل) تبصره 16 بیش از 110 پرونده، بخشودگی جرائم وجه التزام بیش از دو هزارو 500 پرونده از بخشودگی استفاده نموده اند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس تسهیلات از طریق بانک کشاورزی دورود و ازنا بخش کشاورزی کشاورز کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۶۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱

ایسنا/کرمان رئیس اتاق اصناف کشاورزی شهرستان زرند طی نامه‌ای به معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: کشاورزان این شهرستان در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به دلیل سرمازدگی دچار خسارت زیادی شدند اما به هیچکدام از وعده‌ها درباره پرداخت وام، امهال بدهی و .. عمل نشده است.

علی پوررنجبر خطاب به قاسمی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی نوشته است: «سرمای بی سابقه طی سه نوبت در فروردین سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی خصوصا پسته وارد کرد که این امر زندگی ۱۷ هزار نفر بهره‌بردار بخش کشاورزی که افرادی آبرومند و اکثرا جزء خیران شهرستان زرند بوده‌اند را تحت تاثیر قرار داده است.

در پی قول‌های داده شده برای پرداخت مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات برای هر هکتار باغ پسته، هیچ تسهیلاتی به کشاورزان پرداخت نشد و امهال هیچ وامی صورت نگرفت.

متاسفانه در فروردین ماه ۱۴۰۲ نیز مجددا سرمازدگی طی دو نوبت ۴۰۰۰ میلیارد تومان  خسارت وارد کرد و گره‌ای از کار کشاورزان باز نشد و در حال حاضر هم بانک‌ها اقدام به برگه نمودن چک‌های کشاورزان و مسدود نمودن حساب آنها را کرده‌اند در حالی که مصوب بود بانک‌ها نسبت به اجرای بند د تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ و بند ض تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ اقدام نمایند که متاسفانه اقدام نکردند».

به گزارش گروه دریافت خبرگزاری ایسنا، در بخش دیگری از این نامه آمده است: هنگام جابجایی چاه‌های کشاورزی پروانه‌ها را ۲۵ درصد تعدیل می‌کنند و چاه‌موتوری که برای ۲۰ لیتر در ثانیه ۶۰ هکتار زیرکشت داشته با تعدیل، مقدار زیادی از سطح زیرکشت بلاتکلیف می‌ماند و این خسارت غیرقابل جبران است.

در نامه رئیس اتاق اصناف زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی همچنین درباره مشکل خاموشی برای محصول پسته و احتمال کاهش محصول هشدار داده و پیشنهاد شده تسهیلاتی در اختیار کشاورزان قرار بگیرد تا نسبت به ایجاد پنل‌های خورشیدی به منظور تولید برق اقدام کنند.

عدم پرداخت غرامت صندوق بیمه محصولات کشاورزی، عدم توازن و برابری حق بیمه و حداکثر تعهد صندوق با ارزش محصول، لزوم ورود شرکت‌های دانش بنیان برای مقابله با سرمازدگی و کاهش خسارات احتمالی ناشی از سرمازدگی محصولات کشاورزی و ... از دیگر موارد مطرح شده در نامه رئیس اتاق اصناف کشاورزی زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد