Web Analytics Made Easy - Statcounter

وهب متقی‌نیا روز پنجشنبه در حاشیه سفر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به این استان که با هدف بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های این بخش انجام گرفته است در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: به سبب استقبال خوب کشاورزان از این طرح، روند اعطای کشاورز کارت همچنان ادامه دارد و محدودیتی در این خصوص وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در راستای حمایت از کشاورزان برای خرید نهاده‌های کشاورزی، کود و سم تاکنون هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح کشاورز کارت در اختیار کشاورزان قرار داده شده است که از این میزان سهم چهارمحال و بختیاری ۳۱۴ میلیارد ریال بوده است.

متقی‌نیا با اشاره به نقش حمایتی بانک کشاورزی از فعالان بخش کشاورزی در راستای توسعه گلخانه‌ها و تاسیسات مکانیزاسیون، تصریح کرد: این بانک از محل منابع داخلی و صندوق توسعه ملی آماده ارائه تسهیلات در این حوزه است و از فعالیت‌هایی که در راستای مدیریت مصرف آب به ویژه در قالب گلخانه‌ها باشد، حمایت می‌کند.

عضو هیات عامل و معاون اعتباری بانک کشاورزی کشور با بیان اینکه بانک کشاورزی در مسیر رونق تولید و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی حرکت می‌کند، خاطر نشان کرد: در حال حاضر سقف تسهیلات به ازای هر کشاورز کارت ۲۰۰ میلیون ریال است و مدت زمان بازپرداخت آن یکساله است که با برداشت محصولات بازپرداخت آن آغاز می‌شود.

متقی‌نیا با بیان اینکه تسهیلات حمایتی از کشاورزان در قالب کشاورز کارت با نرخ بهره ۱۲ درصد پرداخت می‌شود، افزود: کشاورزان می‌توانند به ازای هر هکتار ۲۰ میلیون ریال تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات استفاده کنند.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری از چهارشنبه شب ۱۲ آبان‌ماه میزبان اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس است.

اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی به همراه تعدادی از معاونان وزرا در حوزه جهادکشاورزی، نیرو، حفاظت محیط‌زیست و بانک کشاورزی به مدت ۲ روز به بررسی مسایل حوزه آب، کشاورزی و دامپروری استان خواهند پرداخت.

چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها بانک کشاورزی چهارمحال وبختیاری کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بانک کشاورزی چهارمحال وبختیاری کشاورزی بانک کشاورزی چهارمحال وبختیاری کشاورزی چهارمحال و بختیاری بانک کشاورزی کشاورز کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد