Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس قایدی زاده روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: دامدار کارت با هدف کمک به تامین نقدینگی دامداران برای تهیه علوفه دام طراحی شده است.

وی بیان کرد: در اجرای برنامه‌های حمایتی از فعالان خُرد بخش دامپروری، بانک کشاورزی اقدام به پرداخت تسهیلات خرید نهاده‌های دامی در قالب صدور دامدار کارت می‌کند.

قایدی زاده گفت: این کارت به دامداران برای تامین سرمایه در گردش و خرید  نهاده‌های دامی مورد نیاز از مراکز تعیین  شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: سرانه تسهیلات برای هر رأس دام سبک ۳۰۰هزار تومان و برای دام سنگین ۷۰۰هزارتومان تعیین شده است.

قایدی زاده با اشاره به اقدام مشابه این بانک در سال گذشته و صدور کشاورز کارت گفت: در قالب کشاورز کارت تسهیلاتی  با نرخ ترجیحی در اختیار زارعان قرار گرفت.

مدیر ستادی شعب بانک کشاورزی استان بوشهر  با بیان اینکه دامداران روستایی و عشایری که به بانک معرفی می شوند می‌توانند متناسب با دامی که در اختیار دارند تا سقف ۵۰ میلیون تومان تسهیلات با کمترین تشریفات و در کوتاه ترین زمان دریافت کنند، گفت: این اقدام به گره گشایی از مشکلات دامداران کمک می‌کند.

وی یادآور شد: بانک کشاورزی در اجرای برنامه های حمایتی از فعالان بخش دامپروری و تأمین نقدینگی برای خرید نهادهای دامی از مراکز فروش توزیع معرفی شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی، دامدار کارت را در اختیار دامداران قرار می دهد.

برچسب‌ها بوشهر تسهیلات بانکی بانک کشاورزی دامپروری نهاده های دامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر تسهیلات بانکی بانک کشاورزی بوشهر تسهیلات بانکی بانک کشاورزی دامپروری نهاده های دامی بانک کشاورزی دامدار کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۱۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند