Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جهان نجاتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه طرح دامدار کارت طرح دامدار کارت از انتهای سال گذشته آغاز شد، اظهار داشت: طرح دامدارکارت در راستای مردمی سازی و عادلانه سازی یارانه هاست که با هدف رونق واحدهای تولیدی دام و طیوری اجرایی شده است.

وی ادامه داد: این طرح برای تامین مالی واحدهای تولید جهت خرید نهادهای دام و طیور از طریق سامانه بازارگاه طراحی شده است تا زنجیره تولید غذا ادامه یافته و امنیت غذایی و پایداری تولید را تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برای آنکه بتوان در کوتاه ترین زمان ممکن تسهیلات را در اختیار تولید کنندگان دام طیور و آبزیان قرار داد سامانه ای به نام سیتا طراحی شده که افراد به مدیریت‌های جهاد کشاورزی در شهرستان‌ها مراجعه می‌کنند و درخواست آنان در این سامانه ثبت و افراد به صورت برخط به شعب بانک کشاورزی معرفی می‌شوند.

مدیر شعب بانک کشاورزی هرمزگان خاطرنشان کرد: مبلغ این وام که به صورت کارت اعتباری است برای واحدهای خرد کشاورزی نرخ سود ۱۰ درصد، وحدهای متوسط ۱۲ درصد، واحدهای بزرگ ۱۵ درصد و برای واحدهای دامداری بسیار بزرگ صنعتی ۱۸ درصد است.

جهان نجاتی اشاره کرد: مبلغ وام بر اساس تعداد دام و طیور متفاوت است و اگر کسی واحد پرورش طیور گوشتی داشته باشد تا ظرفیت کمتر از ۳۰ هزار قطعه وام با نرخ سود ۱۰ درصد، ۳۰ تا ۵۰ هزار قطعه با نرخ سود ۱۲ درصد، بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار قطعه با نرخ سود ۱۵ درصد دریافت می‌کند.

وی افزود: واحدهای گاوداری شیری با ظرفیت کمتر از ۲۰۰ راس وام با نرخ سود ۱۰ درصد، بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ راس وام با نرخ سود ۱۲ درصد دریافت می کنند و واحدهای پرورش شترمرغ با هر ظرفیتی نرخ سود وام آن‌ها ۱۵ درصد است.

مدیر شعب بانک کشاورزی هرمزگان خاطر نشان کرد: دامداری‌های پرورش گوسفند و بز با هر ظرفیتی وام با نرخ سود ۱۰ درصد و واحدهای تکثیر و پرورش آبزیان هم تا سقف ۲ میلیارد ریال ۱۰ درصد وام دریافت می‌کنند.

جهان نجاتی خاطر نشان کرد: این وام تا سقف ۱۵ میلیارد ریال تنها با معرفی ضامن پرداخت می‌شود و نیازی به وثیقه وجود ندارد ضمن آنکه از تاریخ ابلاغ این طرح به مدت سه چک برگشتی و مطالبه های سر رسیده هم لحاظ نمی‌شود و افراد برای دریافت آن با محدویت روبه رو نمی‌شوند.

وی یادآور شد: از آنجایی که این وام بانکی به صورت کارت اعتباری است مبلغ پس از خرید از طریق سامانه بازارگاه به حساب فروشنده واریز می‌شود و چنانچه افراد تقاضای دریافت وجه نقد داشته باشند بایستی تقاضای سرمایه در گردش عادی کنند.

مدیر شعب بانک کشاورزی هرمزگان گفت: واحدی غیر فعال و راکد هم بخش دام و طیور هم می‌توانند سرمایه در گردش و سرمایه‌ای دریافت کرده تا واحدشان را نوسازی کرده و واحد چرخه تولید شوند.

وی اشاره کرد: هیچگونه محدودیت اعتباری در این زمینه وجود ندارد و به هر میزان تقاضا باشد امکان پرداخت وام هست.

برچسب‌ها بانک کشاورزی هرمزگان بندرعباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بانک کشاورزی هرمزگان بندرعباس بانک کشاورزی هرمزگان بندرعباس بانک کشاورزی هرمزگان شعب بانک کشاورزی نرخ سود ۱۰ درصد وام با نرخ سود دام و طیور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۰۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، سیداحمد خادمیان به تشریح وند ارائه تسهیلات ودیعه مسکن توسط بانک‌ها پرداخت و افزود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کردند که از این میزان متقاضی ثبت‌نام شده، یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شدند.

مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن ادامه‌داد: از تعداد حائزان شرایط دریافت وام ودیعه مسکن یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن معرفی شدند که بانک‌ها تاکنون با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر عقد قرارداد کردند.

خادمیان تصریح‌کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها نسبت به پرداخت تسهیلات به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهر‌ها به ۱۰۰ میلیون تومان و در روستا‌ها به ۴۰ میلیون تومان رسیده است. چگونگی بازپرداخت این وام نیز با توجه به سود ۱۸ درصدی که باید حداکثر در پنج سال پرداخت شود، محاسبه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحدهای قضایی هرمزگان
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رئیس جمهور دریافت کرد