Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم فرقانی روز چهارشنبه با حضور در خبرگزاری ایرنا مرکز تبریز با اشاره به طرح مردمی سازی یارانه ها، اظهار کرد: با وجود حذف ارز ترجیحی، دولت و جهاد کشاورزی از دامدار و مرغدار با ارایه نهاده دامی و تسهیلات خرید نهاده و نیز خرید محصول تولیدی مازاد حمایت می کند.

وی با اشاره به قیمت تمام شده تولید مرغ و عرضه آن به قیمت پایین تر از نرخ مصوب در بازار گفت: ما مرغ اضافی را از مرغدار می خریم تا ضمن حمایت از تولید کننده، در صورت نیاز به مصرف بیشتر در ایام خاص، بازار مصرف را نیز تنظیم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جهاد کشاورزری شهرستان تبریز با اشاره به گران شدن نهاده دامی در راستای خذف ارز ترجیحی، خاطرنشان کرد: در این راستا تسهیلات ۱۱ درصدی دامدار کارت تا سقف ۲۰۰ میلیارد تومان در عرض سه روز به دامدار و مرغدار پرداخت می شود.

وی در تشریح میزان وام پرداختی با بیان اینکه دامداران و مرغداران برای دریافت این تسهیلات در صورت داشتن اقساط معوق و یا چک برگشتی نگران دریافت نباشند چرا که ما طی توافقی با بانک مرکزی این مانع را رفع کرده ایم، افزود: برای هر راس دام در دامداری صنعتی سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و برای هر دام در دامداری سنتی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تسهیلات پرداخت می شود.

رییس جهاد کشاورزی شهرستان تبریز با بیان اینکه محدودیتی در میزان پرداخت این تسهیلات وجود نداشته و اعتبارات شناور بوده و بسته به درخواست و مراجعه دامداران هر استان تسهیلات پرداخت می شود، با تاکید بر لزوم مراجعه سریع دامداران و مرغداران برای دریافت دامدار کارت،  گفت: در این راستا تاکنون یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای ۲۶ پرونده دامدار کارت ارسالی به چهار شعبه بانک کشاورزی در شهرستان تبریز به متقاضیان پرداخت شده است.

فرقانی، شناساندن محصولات شاخص هر شهرستان را رسالت و وظیفه اصلی جهاد کشاورزی اعلام کرد و افزود: شهرستان تبریز ضمن دارا بودن پنیر لیقوان با شهرت و اعتبار کشوری در تولید شیر گاو میش نیز رتبه اول استانی را داراست و نیز گوجه سبز سردرود نیز محصول شاخص بهاره کشاورزی است که هفته آینده جشنواره برداشت گوجه سبز را برگزار می کنیم.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تبریز دامدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تبریز وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تبریز دامدار شهرستان تبریز جهاد کشاورزی دامدار کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۱۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد